Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Αποκαλύφθηκε το Osmo Pocket της DJI

*
Η κινεζική εταιρεία DJI αποκάλυψε το νέο της προϊόν, το Osmo Pocket, μια εντυπωσιακά μικροσκοπική κάμερα με δυνατότητα λήψης βίντεο με ανάλυση έως και 4K. Ζυγίζει μόλις 116 γραμμάρια και χρησιμοποιεί παρόμοια τεχνολογία με αυτή των μικρών drones που κατασκευάζονται από την DJI, διαθέτοντας τριπλούς άξονες σταθεροποίησης και βιντεοσκοπώντας υλικό μέχρι και σε 60FPS/100Mbps. Η μπαταρία του ακούγεται πως είναι εξίσου δυνατή, αφού κατά τη βιντεοσκόπηση σε 30FPS μπορεί να κρατήσει έως και δύο ώρες. Εκτός αυτών, το Osmo Pocket μπορεί να απαθανατίσει φωτογραφίες με ανάλυση 12MP. Στην επιφάνεια του διαθέτει μια μικρή οθόνη αφής, διατηρώντας τη δυνατότητα να συνδεθεί σε smartphone για μεγαλύτερη απεικόνιση του υλικού. Αναμένεται να ξεκινήσει να πωλείται εντός του Δεκεμβρίου του 2018 με τιμή $349.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*